Wergelandakademiet arrangerer kulturleir for barn og unge hver sommer. Leiren har et variert dagsprogram som veksler mellom skuespill, høytlesing, sang, folkedans og utelek, tilpasset etter deltagernes alder. Vi arrangerer både en barneleir og en ungdomsleir. Det blir alltid et livlig og inkluderende miljø på leirene, og deltagerne får boltre seg i alt fra utfordringer på scenen til dypdykk i utvalgte tekster fra vår kulturarv

Påmelding gjøres via knappen under. Spørsmål kan rettes til leir@wergelandakademiet.no Påmeldingen er bindende. Nærmere informasjon om program, beliggenhet, reisemåte, betaling og hva man bør ha med, sendes ut til alle påmeldte 1-2 uker før leiren starter.

OBS: Barneleiren er nå full. Ved påmelding blir man satt på en uforpliktende venteliste.

Skjema for leirpåmelding 

Barneleir 2023

Barneleiren arrangeres i 2023 på markahytta Østmarkskapellet i Oslo.
Leiren starter søn 25. juni kl 15 og avslutningsforestillingen starter fre 30. juni kl. 16. Leiren henvender seg primært til barn 6-12 år. Barn under 7 år bør ha med seg en voksen. Voksne som henter fredag, må regne med at kvelden går med til en flott avslutningsfest.

Leiren ledes av Asgeir Kydland Lysdahl, Camilla Finne Jørgensen, Eirun Asting Kjesbu og Sebastian de Linde.

Barneleiren koster 2000 kr per deltaker, og reduseres med 500 kr for søsken som deltar på samme leir. Voksne som er i følge med små barn betaler kost og losji 1000 kr. Det forutsettes at de voksne deltar aktivt i det praktiske arbeidet (matlaging etc.).

Ungdomsleir 2023

Ungdomsleiren arrangeres i 2023 på Sandspollen i Asker og er for tenåringer/ungdommer fra 13-19 år. Leiren starter søn 2. juli kl. 19:00 og avslutningsforestillingen begynner fre 7. juli kl. 17:00. Dagsprogrammet vil bestå av skuespill, improteater, felles lesing, sang og folkedans.

Leiren ledes av Tora Marie Wedervang, Nanna Wisted og Asgeir Kydland Lysdahl.

Ungdomsleiren koster 2500 kr per deltaker, og reduseres med 500 kr for søsken som deltar på samme leir.